Om os

Freehand Coffee Club, er din nye leverandør af kaffe til privaten. 
For os, er kaffe ikke bare kaffe - Derfor tilbyder vi kun det bedste af det bedste. Freehand Coffee Club er ejet af virksomheden Freehand Coffee Company A/S - Her igennem får vi kaffe fra vores eget risteri i Belgien, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top - Altid!


Den bedste kaffe er nu engang brygget på gode bønner og god samvittighed! Hos Freehand Coffee club støtter vi helhjertet en række certificerings- og bæredygtighedsprogrammer såsom Rainforest Alliance, FairTrade og/eller ØKO bevægelsen.
 

Kaffeindustrien er nemlig fyldt med skævheder, som vi hos Freehand Coffee har sat os for at udligne - kop for kop! 
Vores mission er at kende - og anerkende - bonden bag bønnen og 
vi lægger handling bag de mange ord og hensigter.
 

Det kalder vi -
 

”KAFFE MED GOD SMAG I MUNDEN”


 

 

 

Hos Freehand Coffe Club er vi direkte engageret. I foråret 2019 sendte vi derfor vores direktør Michael Schiedel til det lille kaffesamfund i og omkring byen Santa Teresa i Honduras for at etablere vores helt eget kaffeprojekt. Freehand Foundation, som er et non profit samarbejde mellem kaffe-kooperativet COCREBISTOL og den lokale miljøforkæmper AESMO.


Målet er at hjælpe de lokale kaffefarmere og Cortadores med mikrolån/”iværksætterydelse”, som kan sikre dem et kickstart ud af fattigdom og etablere sig med et bæredygtigt levebrød igennem kaffeproduktion. Dermed støtter vi op om FN’s verdensmålsætning #1 Afskaf Fattigdom 


– nærmere betegnet punkt 1.4, der handler om at afskaffe fattigdom ved at give folk ejendomsretten til jord.

 

Du kan læse meget mere om Freehand Foundation på vores hjemmeside www.freehandfoundation.dk

FN's_verdesnmål